Fjärrundervisning – en räddning för moderna språk? 

#gränslöstlärande vänder sig främst till dig som är intresserad av skolutveckling i stort, samt vill bli inspirerad till att öppna nya dörrar i ditt pedagogiska tänkande. Mer info om podcasten och vilka vi är som driver den, finns på Podbean.

I vårt premiäravsnitt belyser vi fjärrundervisningens möjligheter i lärarbristens Sverige. En undervisningsform som det finns många olika åsikter och farhågor om. Gästar studion gör två ledande personer i det team som i dag bedriver en unik satsning i Sverige med fjärrundervisning inom moderna språk: Tobias Thomson, utbildningsstrateg Region 10 och Region Västerbotten samt Linda Rudolfsson, IT-pedagog på Mediacenter och projektledare för fjärrundervisning inom Region 10.

Missa inte heller TIPSET, en stående punkt där vi tipsar lyssnarna om olika finurliga lösningar. Ofta av multimodal karaktär.

Avsnittet finns nu att ta del av på Spotify och Acast.

https://open.spotify.com/episode/2FzcRZkhYwH3VxTlfqgNv9?si=5F-6mu6BRfKWzvV0H2TAdA

https://play.acast.com/s/granslostlarande/granslostlarande.podbean.com%2Ffjarrundervisning-xxx-31f899f93e858064acb784f9dc92605b